Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El secretari Isidre Gavín visita la millora de diversos accessos

a l’L310 i L-313 a Torrefeta i Florejacs en el marc de les obres que ha dut a terme el Departament de Territori i Sostenibilitat per a millorar diversos accessos en aquest municipi
Imatge: Joan Sala Montalà
Imatge: Joan Sala Montalà

DILLUNS 20 AGOST 2018

03/08/2018

El secretari Isidre Gavín visita la millora de diversos accessos a l’L310 i L-313 a Torrefeta i Florejacs

Foto

Acompanyats també del Sub-direcció General de Programació i Execució, David Prat, el regidor de l'ajuntament, Josep Maria Castella, i el representant d'alcaldia de Gra, Josep Bosch

El secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha visitat, juntament amb l'alcaldessa de Torrefeta i Florejacs, Núria Magrans, la rotonda construïda a l'L310 en l'accés al nucli de Gra, en el marc de les obres que ha dut a terme el Departament de Territori i Sostenibilitat per a millorar diversos accessos en aquest municipi. Els treballs han comportat l'ordenació dels accessos de l'L-310 als nuclis de Gra, Sant Martí de la Morana i la Morana i de l'L-313, a Palou, a Torrefeta i a Florejacs, així com als de la Figuerosa i Riudovelles, al terme de Tàrrega. En aquest municipi, paral·lelament, també s'ha actuat a la C-14, en l'accés a Altet.

Aquestes obres, que han comptat amb una inversió total de 2,8 MEUR, suposen una millora de l'accessibilitat i la seguretat viària. En concret, les obres dutes a terme al terme de Torrefeta i Florejacs han consistit en:

*Accés a Gra: S'ha construït una rotonda de 40 metres de diàmetre que també permet ordenar els accessos a diversos camins.

*Accés a Sant Martí de la Morana: S'ha format un tercer carril central per a facilitar els girs a l'esquerra.

*Accés a la Morana: En aquesta intersecció, també s'ha construït un tercer carril per als girs a l'esquerra.

*Accés a Palou: S'ha actuat en dues interseccions, separades per uns 500 metres, que corresponen als accessos est i oest del poble. En el primer cas, s'han format els carrils de canvi de velocitat per als girs a la dreta i una illeta per a canalitzar els moviments; en el segon, a més de carrils de canvi de velocitat, s'han creat carrils centrals d'espera per als girs a l'esquerra

Finalment, als accessos de la Figuerosa i Riudovelles, a Tàrrega, també s'han format carrils centrals per a facilitar els girs a l'esquerra amb més comoditat i seguretat, mentre que a la intersecció d'Altet (C-14), s'ha executat una doble cruïlla en T amb moviments canalitzats i un tercer carril central.

Els treballs s'han completat amb la senyalització horitzontal i vertical, l'abalisament o les barreres de seguretat, així com mesures d'integració com el tractament de camins en desús, l'estesa de terra vegetal i la hidrosembra.

Informació: Oficina de Comunicació i PremsaDepartament de Territori i Sostenibilitat 
Imatge: Joan Sala Montalà

Document Actions