Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Manca d’aigua per l’abastiment dels dipòsits reguladors de Palou

Les altes temperatures de l’estiu, i l’augment de caps de bestiar en granges a la zona de Palou i Selvanera ha suposat haver d’abastir en diverses ocasions els dipòsits reguladors de Palou amb cubes d’aigua potable.
Imatge dels dipòsits
Imatge dels dipòsits

DIMARTS 21 SETEMBRE 2021

NOTA DE PREMSA.- 

Manca d’aigua per l’abastiment dels dipòsits reguladors de Palou. 

Les altes temperatures de l’estiu, i l’augment de caps de bestiar en granges a la zona de Palou i Selvanera ha suposat haver d’abastir en diverses ocasions els dipòsits reguladors de Palou amb cubes d’aigua potable, de les empreses de la zona com són Marsol i Bernaus, que han treballat durant llargues jornades i en ocasions en festius, per tal d’abastir tota la demanda d’aigua de la zona.


Malgrat que la capacitat dels dipòsits reguladors de Palou és elevada, i que permetria abastir sense problemes la zona de Palou, Selvanera i Florejacs, les canonades que l’abasteixen no són lo suficientment grans per permetre la ràpida recuperació d’aquests dipòsits en moments de gran demanda o en casos d’avaria. Des de l’Ajuntament ja s’està treballant per tal de millorar aquest problema, i evitar així els costos que suposa haver de portar l’aigua amb camions cuba.

Agost, 2021. 

Document Actions