Dissabte, 26 De Maig De 2018
Casa Consistorial, Torrefeta i Florejacs - 25211 Telèfon: 973520286 / 973520184 Fax: 973520184
ajuntament@torrefeta.ddl.net

Novetats

15/05/2017

Bases del 10è Concurs de Carbasses Gegants de Sedó 2017


Foto

Per la present es convoca el 10e Concurs de Carbasses Gegants de Sedó a tenor de les següents bases

Per la present us comuniquem que a causa de la celebració del referèndum del proper diumenge 1 d'octubre els actes del Concurs de Carbasses Gegantes i Mostra de la Terra de Sedó es traslladen al següent diumenge dia 8 d'Octubre. També desitgem fer-vos saber que aquest any s'afegeix un premi a la carbassa més gran no premiada anteriorment conreada en el municipi de Plans de Sió.
 
Les noves bases son:
 
Bases del 10è Concurs de Carbasses Gegants de Sedó 2017
 
Per la present es convoca el 10è Concurs de Carbasses Gegants de Sedó a tenor de les següents bases:
 
1r.- El Concurs tindrà lloc a la plaça de Sedó el diumenge dia 8 d'Octubre de 2017 a les 13,00 hores.
 
2n.- La participació serà lliure per a tots aquells conreadors que desitgin presentar-se amb les úniques limitacions marcades a les presents bases.
 
3r.- Només seran admesos a concurs aquells fruits que no presentin senyals de podridura, esquerdes o perforacions que poguessin afectar de forma molt assenyalada. Queden excloses petites marques accidentals, segons el parer del jurat, les decisions del qual seran inapel·lables tant en l'acceptació de carabasses com en el pes i repartiment dels premis.
 
4t.- El Jurat del concurs estarà composat per 5 membres a elecció de la Comissió Organitzadora i l'Ajuntament de Torrefeta i Florejacs.
 
5è.- Les carabasses seran presentades a la Plaça de Sedó abans de les 13,00 hores, en què començarà l'acte, i no podran ser retirades fins a la finalització d'aquest certamen.
 
6è.- Les fotografies, enregistraments de vídeo o àudio que es realitzin en relació amb el concurs podran ser utilitzades per l'organització per a la seva divulgació en premsa o finalitats promocionals relacionades amb aquesta activitat.
 
7è.- No es responsabilitza l'organització dels possibles danys que poguessin produir-se durant el concurs o per la seva manipulació prèvia o posterior.
 
8è.- Es repartiran els següents premis, amb la limitació d'un sol guardó per conreador:

* 1r Premi a la carbassa de més pes presentada, sense limitació de lloc de cultiu: 300,00 Euros i trofeu. El propietari de les carabasses guanyadores d'aquests premis es compromet a lliurar cinquanta llavors d'ella a l'organització quan sigui oberta.

* 2n Premi a la segona carbassa de més pes presentada, sense limitació de lloc de cultiu: 150,00 Euros i trofeu. El propietari de la carabassa guanyadora d'aquest 2on premi, es compromet a lliurar cinquanta llavors d'ella a l'organització quan sigui oberta.

* 3r Premi a la tercera carbassa de més pes presentada, sense limitació de lloc de cultiu: 50,00 Euros i trofeu.

* Premi especial de l'Ajuntament de Torrefeta i Florejacs a la carbassa de major pes i no premiada amb anterioritat, que hagi estat conreada dins el municipi: 100,00 Euros i trofeu.

* Premi especial a la carbassa de major pes i no premiada amb anterioritat, que hagi estat conreada al poble de Sedó: 150, 00 Euros i trofeu.

*Premi especial de l'Ajuntament de Plans de Sió a la carbassa de major pes i no premiada amb anterioritat, que hagi estat conreada dins el municipi: 50,00 Euros i trofeu.

* Premi especial a la carbassa que segons el parer del Jurat presenti unes formes amb major estètica o originalitat, sense limitació de lloc de cultiu: 50,00 Euros i trofeu. El propietari de la carabassa guanyadora d'aquest premi, es compromet a lliurar cinquanta llavors d'ella a l'organització quan sigui oberta.
 
Contacte:
Ajuntament de Torrefeta i Florejacs - C/Afores, s/n. 25211 Torrefeta
Telèfon - 973520184Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web