Divendres, 14 De Desembre De 2018
Casa Consistorial, Torrefeta i Florejacs - 25211 Telèfon: 973520286 / 973520184 Fax: 973520184
ajuntament@torrefeta.ddl.net

Salutació de l'alcaldessa

21/11/2012

SALUTACIÓ DE L'ALCALDESSA

Foto

Benvingudes i benvinguts a la web de Torrefeta i Florejacs


 

L'Ajuntament de Torrefeta i Florejacs us dóna la més cordial benvinguda a totes i tots els navegants que feu parada al nostre portal virtual.

Torrefeta i Florejacs pertany a la comarca de la Segarra. Ocupa una superfície de 89 quilòmetres quadrats, agrupa fins a quinze nuclis de població i una quarantena  de masies. L'actual nom del municipi es va adoptar l'any 1972, quan es van fusionar els antics municipis de Torrefeta i Florejacs.

Entre els pobles que configuren el municipi hi ha Bellveí, El Far, Florejacs, Gra, Granollers, El Llor, La Morana, Palou, Riber, Sant Martí de la Morana, Sedó, Selvanera, Les Sitges, Torrefeta, les Cases de la Serra i també agregats, despoblats i masies aïllades.

Les noves tecnologies ens permeten difondre el patrimoni i les activitats amb molta facilitat, i aquesta web està pensada per donar la màxima informació amb agilitat per l'usuari, per facilitar l'accés a la informació del consistori i per fer una administració més fàcil i propera als nostres veïns i veïnes, essent un canal de comunicació actiu i actualitzat, que oferirà tot el que interessa tant al veïnatge del municipi com a aquelles persones que el vulguin conèixer i saber més dels nostres pobles, de l'actualitat, de les activitats de les associacions, etc.

Aquesta web és una finestra oberta la món, un viatge virtual per conèixer la història i la cultura del nostre municipi.

Us convido a navegar i a descobrir tot el que Torrefeta i Florejacs us pot oferir.

Una cordial salutació,

Núria Magrans i Anglés


Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web