Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Llibres i publicacions

Inventari del Patrimoni arqueològic, arquitectònic i artístic de la Segarra. Volum IV. Torrefeta i Florejacs

Foto

Quart volum de l'Inventari del Patrimoni arqueològic, arquitectònic i artístic de la Segarra, corresponent a Torrefeta i Florejacs.

Complet inventari del Patrimoni arqueològic, arquitectònic i artístic del municipi de Torrefeta i Florejacs. Es pot adquirir al  mateix ajuntament i a llibreries de Guissona i Cervera a 25 ¬.

http://www.fundaciocasesllebot.org

FULLETÓ CASTELL DE LES SITGES

Foto


Aquí teniu el fulletó del castell de les Sitges. Podeu trobar-hi informació en català i castellà. 

flyer_castell_de_les_sitges.jpg

Els castells de la Segarra. Onze itineraris per la marca segarrenca.

Autors: Jaume Moya i Jesús Roig.

Sinopsi

Enlloc com a la Segarra hom pot encara percebre certa crispació guerrera que no s'ha pas esbravat amb el pas dels segles. Més de cent fortaleses documentades així ho palesen, tot fent que aquesta comarca de les terres de Lleida sigui coneguda arreu com a terra de castells. No obstant, fins ara, cap autor s'havia dedicat a recórrer-les una per una i presentar-les en una obra de divulgació adreçada a tots els públics. En aquest volum, en Jaume Moya i en Jesús Roig proposen la descoberta a través d'onze itineraris, documentats històricament i gràfica i guarnits amb descripcions. A més, ho ofereixen enriquit amb recomanacions que fan que la descoberta faci gaudir tant els fanàtics de la història i el patrimoni com els que cerquen una escapada lúdica, gastronòmica o paisatgística. L'obra acosta al lector el conjunt dels castells de la Segarra en tota la varietat: des d'edificis preromànics fins a palaus baixmedievals com Montocortès, passant per torres romàniques com Vallferosa, castells gòtics com les Sitges o mansions senyorials com Malgrat; des de castells visitables com Florejacs, fins a centres d'interpretació com Concabella, passant per residències privades com la Curullada, ruïnes majestuoses com l'obra de Fluvià, viles closes com Mas de Bondia o jaciments arqueològics com Vilagrasseta& Sense oblidar d'altres fites cabdals com Montfalcó Murallat, les Pallargues o Vicfred i d'altres sorpreses que esperen el visitant a l'Ametlla, la Tallada o la Morana. Tot això amanit amb consells per allotjar-se, asseure's en una bona taula, gaudir d'una festa o adquirir algun producte local de qualitat. Per tant, us presentem aquest llibre perquè seguint les passes del Baró de Maldà, Josep Pla, Manuel de Pedrolo, Josep Maria Espinàs o Josep Vallverdú, us deixeu seduir per la crispació guerrera de la Segarra&


Fitxa
Preu: 16.50 euros
ISBN: 978-84-9791-872-5
Nombre de Pàgines: 228 (23 en color)
Nombre d'il·lustracions: 184
Mides: 12 x 22,5 cm
Enquadernació: En rústica
Data primera edició: Juny del 2011

Més informacio: http://www.cossetania.com