Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Accions a Torrefeta i Florejacs per millorar els serveis dels veïns i veïnes

L’actuació més significativa ha estat a la canonada d’aigua que va del dipòsit de Palou a Selvanera

DIMARTS 03 MARÇ 2020

L’ajuntament de Torrefeta i Florejacs ha dut a terme diverses actuacions de millora i condicionament arreu del municipi per donar solució algunes limitacions històriques amb les que encara s’havia de fer front.

La pavimentació del Carrer Major de Granollers i de la Baixada dels Horts, a Grà, són dues d’aquestes accions, finançades íntegrament amb fons propis de l’ajuntament i pressupostades amb 15.000€ i 1.600€, respectivament.

L’actuació més rellevant però, ha estat l’ampliació de la canonada que fa la portada d’aigua de Palou a Selvanera, amb una despesa de 114.724€, finançada a parts igual amb fons propis de l’ajuntament i subvencions de la Diputació i l’Agència Catalana de l’Aigua.

Aquesta ha estat la principal demanda de pagesos i ramaders del municipi en els darrers anys ja que la canonada antiga havia quedat petita per donar servei a totes les granges, que han experimentat un fort creixement quantitatiu  en els últims temps. Amb la millora d’aquesta instal·lació el volum d’aigua subministrada augmenta més d’un 50% en aquesta zona.

Finalitzades aquestes actuacions, l’ajuntament ha iniciat treballs de millora a la zona d’aparcament annexa al consistori, que quedarà coberta amb una teulada, amb un pressupost de 8.000€ finançats també amb fons propis.