Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bellveí celebra una Festa Major confinada i Riber l’ha suspèn

Enguany les festes majors del municipi tenen un caire diferent degut a la crisi del coronavirus, amb canvis i anul·lacions als programes d’actes

DIMARTS 28 JULIOL 2020

El passat cap de setmana del 25 i 26 de juliol es va celebrar la Festa Major de Bellveí en honor a Sant Jaume, el seu patró.

Aquesta va ser una Festa Major diferent, on no es va poder fer el sopar de germanor, el ball de dissabte, el tradicional repartiment d’entrepans, ni la processó de Sant Jaume pels carrers del poble.

Per altra banda però, si que es va poder dur a terme una tirada de bitlles, un vermut popular, la missa i una sessió de conta-contes que va comptar amb una setantena d’espectadors, seguint sempre les mesures de seguretat recomanades. Aquesta última activitat s’incloïa dins el cicle “600 Històries sobre rodes”, impartit per Patrícia McGill, qui va compartir amb els veïns i veïnes de Bellveí unes històries molt i molt animals!

Per altra banda, els actes a Riber en honor a Santa Anna van quedar totalment suspesos per la crisi del coronavirus. Malgrat això, es va obsequiar amb una flor a cada casa.