Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cicle de contes a TiF

Enguany el mes escollit per a dur a terme, el ja tradicional cicle de narració oral al municipi ha estat l’agost. Els dies 17, 24 i 31 d’agost, tots en dimecres, s’ha celebrat el cicle de “Contes, música i coques” que s’ha desenvolupat en tres espais diferents del municipi

DILLUNS 05 SETEMBRE 2022

La protagonista del cicle ha estat la veïna de Florejacs Patrícia McGill, la narradora dels contes. També ha format part de l’equip d’aquest cicle en Guim Moya, també veí de Florejacs, que ha ficat música als contes, amb la seva guitarra. I també en son protagonistes les coques del Forn “Els Tres Blats”, de Florejacs, elaborades per la Marta Sonsona, que es van repartir a porcions al final de cada sessió.

El primer dia es va celebrar l’acte a La Font de Torrefeta, on una setantena de persones van poder gaudir de la sessió inaugural del cicle, amb un entorn immillorable, i un capvespre agradable.
La segona sessió es va desenvolupar a la Plaça Major de La Morana, novament amb un nombrós públic, una seixantena de persones que van escoltar atentament els contes, aquesta vegada acompanyats de la música de la guitarra d’en Guim.

I l’última sessió a Florejacs, també amb una seixantena de persones. Aquesta última sessió estava prevista a l’entorn del Castell de Les Sitges, però per qüestions meteorològiques es va decidir traslladar al carrer de davant del local social de Florejacs, antiga escola, on el duet Patrícia i Guim van fer gaudir al públic, a la vegada que els feia participar dels contes i aventures explicades.

Galeria d'imatges

Document Actions