Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Coneix la recomanació literària de l’alcalde de Torrefeta i Florejacs

En motiu de la diada de Sant Jordi, Josep Maria Castella ens apropa algunes de les qüestions i reptes que planteja aquesta crisi d’època global

DIVENDRES 24 ABRIL 2020

La diada de Sant Jordi d’enguany no ens va permetre sortir al carrer i remenar els llibres dels nostres botiguers. Tot i això, des de Torrefeta i Florejacs llencem  un crit d’esperança als conciutadans per mantenir el caire alegre del 23 d’abril  i ser forts en la recta final del confinament.

L’alcalde, Josep Maria Castella ens va fer la seva particular recomanació a través del llibre Obertura Republicana, d’Enric Marín i Joan Manel Tresserras; una obra que vol respondre a les grans qüestions i reptes que planteja aquesta crisi d’època global.

Segons els seus autors, “a escala catalana, cal deixar enrere la temptació essencialista identitària i la concepció obsoleta dels estat nació. La nostra societat ha viscut diverses transformacions que ens han dut fins a la incertesa actual. D’una banda, no es veu marge de maniobra en l’Estat espanyol; de l’altra, les tradicionals elits catalanes no semblen tenir un projecte específicament català. Tot i l’impasse en què vivim, l’independentisme té un amplíssim suport, perquè connecta amb les línies de fons d’aquest canvi d’època, que Obertura republicana analitza i al qual vol donar resposta.

Fes clic AQUÍ per adquirir aquesta o altres obres