Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major de Bellveí

Després de dos anys de festa deslluïda per la pandèmia, Bellveí va tornar a gaudir de la seva Festa Major complerta. El cap de setmana del 23 i 24 de Juliol, Bellveí es va engalanar per celebrar la festa en honor a Sant Jaume, el patró del poble.

DIJOUS 04 AGOST 2022

El dissabte es va iniciar les activitats amb un vermut musicat per Laura Gual, amb piano i veu, que va fer gaudir el públic assistent, força nombrós tot i la calor. A la tarda, es va fer la tirada de bitlles local, amb premis per al guanyador masculí, femení i infantil. I tot seguit la novetat d’enguany la gravació de “L’hemeroteca de la ràdio”, amb Esteve Llop i Jordi Casellas, que van gravar un programa per Ràdio Sant Cugat dedicat a Bellveí, amb explicacions sobre el poble, característiques de la comarca, entrevistes a l’alcalde del municipi i pedani de Bellveí Josep Mª Castella, i a Salvador Gual pel seu nou llibre. Tot seguit es va fer el sopar de germanor, amb un èxit d’assistència, 130 persones, que després del sopar van poder ballar al ritme de la música del Dj. Llop, fins a altes hores de la nit. I el diumenge, missa en honor a Sant Jaume, amb la tradicional benedicció de la coca.

Enguany no es va celebrar la processó pel poble, per les altes temperatures de l’onada de calor del moment. I a la tarda ball llarg amb l’orquestra Crystal, entrepans de pernil salat per tots els assistents, sorteig d’una panera i ball del fanalet.

 

Document Actions