Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major de Bellveí

El cap de setmana del 22 i 23 de juliol es va celebrar la Festa Major de Bellveí amb una notable participació en tots els actes.

Imatge
Imatge

DIMECRES 26 JULIOL 2023

La tirada de bitlles va ser el primer dels actes, on van participar una trentena de persones, i a continuació el ja tradicional vermut musical. Enguany a l'hora del vermut Laura Gual, veïna de Bellveí, va presentar el seu primer disc "Quart Creixent" i va vendre i signar exemplars al públic assistent. A la tarda del dissabte el protagonisme va ser per la ràdio, on per segon any es va gravar un programa de "Rock'N'Classics" que s'emetrà al setembre per ràdio Sant Cugat. Durant la gravació del programa, Esteve Llop, veí de Bellveí, va realitzar entrevistes a diferents persones del poble amb l'eix central de la música.

I al vespre, cent vint persones es van aplegar a la plaça de Sant Jaume pel sopar de germanor i per ballar després al ritme de la música de Dj. Nuncarguense fins ben entrada la nit.

El diumenge al migdia missa en honor a Sant Jaume, processó (reduïda per les altes temperatures), i coca i mistela per tothom.

L'últim dels actes del cap de setmana va ser el ball llarg, amb l'orquestra Crystal. És van repartir gratuïtament més de dos-cents cinquanta entrepans de pernil, i es va fer el sorteig d'una panera.
El dimarts 25, dia de Sant Jaume, missa al matí i berenar-sopar per als veïns i veïnes del poble, per cloure la Festa Major.

La comissió de festes valora positivament la participació del públic, sobretot als actes del vespre de dissabte i del ball de diumenge.

Juliol, 2023.