Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Girona Temps de Flors, sortida de la Gent Gran de Torrefeta i Florejacs

El dimarts 14 de maig es va realitzar la sortida anual del col·lectiu de Gent Gran del municipi de Torrefeta i Florejacs. La trentena de participants van dirigir-se a Girona per gaudir de les exposicions florals que estan repartides per diversos racons de la ciutat.

Imatge
Imatge

DIJOUS 16 MAIG 2024

Girona Temps de Flors, sortida de la Gent Gran de Torrefeta i Florejacs

El dimarts 14 de maig es va realitzar la sortida anual del col·lectiu de Gent Gran del municipi de Torrefeta i Florejacs.

La trentena de participants van dirigir-se a Girona per gaudir de les exposicions florals que estan repartides per diversos racons de la ciutat, tan a l’exterior com a l’interior d’edificis públics i privats, places, ponts i carrers.

Enguany, el temps no va acompanyar, essent un dels dies més plujosos de l’any. Tot i això, la majoria no es van perdre alguns espais decorats, essent els coberts els més buscats. Malgrat les circumstàncies, el bon humor va ser ben visible durant tot el dia.

El grup va comptar amb la presència de l’alcalde de municipi, Josep Maria Castella Estruch, i la regidora d’Acció Social, Teresa Besora Freixes.

L’alcalde va agrair l’organització d’aquesta excursió tan a la regidora com al president de l’Associació de la Gent Gran de Torrefeta i Florejacs, Pere Muixí. També va agrair públicament a Muixí la tasca que ha estat fent durant aquests darrers anys.

Els propers dies es convocarà una reunió per renovar els càrrecs de la junta de l’Associació, per la qual cosa Muixí va fer un agraïment especial a totes les persones que conformen la junta actual i va animar tothom a participar de les activitats que preparen.

Maig, 2024.