Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Riber acull un dels actes centrals del Festival SegaMots

La cita, sota el nom “Escudella barrejada”, va comptar amb una assistència d’unes 30 persones

DIMECRES 28 OCTUBRE 2020

Dissabte 24 d’octubre les narradores Inés Bengoa, Tània Muñoz i Lídia Clua van impulsar un dels actes del festival de narració oral “SegaMots” que es va dur a terme al llarg del cap de setmana en diversos indrets de la comarca.

L’acte, sota el títol “Escudella Barrejada”, va tenir lloc al nucli de Riber i va consistir en un recital de contes i històries emotives de diferents temàtiques, en el qual hi van assistir fins a trenta persones de Torrefeta i Florejacs i rodalies.

A l’esdeveniment hi va intervenir també la narradora Patrícia McGill, fent una petita introducció sobre aquesta segona celebració del Festival Segamots i, a la vegada, presentant a les companyes que van desenvolupar l’acte.

La jornada va comptar amb unes molt bones condicions climatològiques i va aplicar totes les mesures de seguretat recomanades com foren la distància de seguretat, l’ús de mascaretes i la desinfecció de mans dels assistents.

 

El Festival SegaMots, impulsat per posar de manifest l’art de contar històries i l’oratòria, va comptar amb altres actuacions a Guissona, Cervera, Tarroja i Les Pallargues.