Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Riber tanca el cicle de concerts de nadal amb galindaina

El concert fou a càrrec del cor tradicional femení Galindaina, format per dones de Tàrrega i rodalies, i dirigit per Heura Gaya, cantant garriguenca especialitzada en música d’arrel.

Imatge del moment del concert
Imatge del moment del concert

DIMARTS 13 FEBRER 2024

Nota de premsa.-

L’últim dels concerts del cicle de Nadal a Torrefeta i Florejacs va ser el diumenge 7 de gener al migdia a l’església Santa Anna de Riber. El concert fou a càrrec del cor tradicional femení Galindaina, format per dones de Tàrrega i rodalies, i dirigit per Heura Gaya, cantant garriguenca especialitzada en música d’arrel.

Oferiren un concert combinant les cançons tradicionals catalanes, amb les nadales, totes cantades a capella, i seguint l’antiga manera de cantar, tancant el cercle format per les integrants de la coral. Interpretaren també dins el repertori, els goigs de la Mare de Déu del Roser, que es troba a un dels altars de l’església.

Al finalitzar el concert, el poble de Riber oferí un refrigeri i torrons al públic assistent. L’acte fou presentat per Josep Mª Castella Estruch, alcalde del municipi; Laia Argelich Esteve, regidora de cultura, i organitzadora del cicle de concerts; i Teresa Besora Freixes, regidora i alcaldessa pedania de Riber.

L’organització creu que el cicle de concerts de Nadal ha agradat molt, i ja prepara nous actes de cara a la primavera, per tal de seguir arribant a tots el nuclis, així com també a tots els públics.