Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sedó celebra la Festa Major d’hivern

El cap de setmana del 16 i 17 de novembre Sedó va celebrar la seva Festa Major d’hivern

DIMARTS 19 NOVEMBRE 2019

La festa va començar el dissabte, que ja de bon matí va tenir uns cuiners preparant el rostit de vedella que seria l’àpat central del sopar.

A la Sala del Ball a l’hora del sopar s’hi va aplegar unes 140 persones que van gaudir d’un bon àpat. Tot seguit es va fer un bingo molt participatiu i música de sobretaula per a tots els públics amb el duet Rithmics, que va fer cantar i pujar a l’escenari a més d’un dels assistents.

La comissió de festes sortint va aprofitar el sopar per agrair al públic els anys de participació a la Festa Major, i després d’onze anys d’esforç i dedicació va donar pas a la nova comissió de festes, a la que acompanyaran i ajudaran durant els propers anys.

Després del duet va començar el concert amb el grup sorpresa de la nit, “la 5a del barrio”, un grup de joves de Solsona format per 8 nois, que va tocar versions de diferents estils fins ben entrada la nit.

El diumenge la festa va continuar amb la missa a l’ermita de la Mare de déu de Santesmasses, i tot seguit vermut a la Sala del Ball, per resguardar-se del fred.

Fotos: Marta Pich, Marina Jové i Guillermina Puig.