Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torronades populars a Sant Martí i Bellveí

Es pretén així potenciar el sentiment dels pobles i fer pinya entre els veïns i veïnes.

DIMARTS 07 GENER 2020

El divendres 20 de desembre la població de Sant Martí de la Morana va celebrar una torronada al local social del poble, l’antiga escola rehabilitada. Hi va assistir unes vint-i-cinc persones que van poder gaudir dels dolços nadalencs tot compartint una agradable estona amb els veïns i veïnes, i inaugurar així aquestes festes de Nadal.

No s’havia fet mai abans una torronada popular al poble, almenys en temps recents, i ha estat una activitat ben rebuda, ja que feia uns anys que no es feia cap activitat a la població. 

Per la seva banda, les veïnes i veïns de Bellveí es van reunir al local social de la població per celebrar també la seva particular torronada. Va ser el dia 24 de desembre, un cop acabada la missa que es celebra periòdicament.

Aquesta festa ja s’ha convertit gairebé en tradició a la població, ja que és la única festa que es fa al poble durant l’hivern, que és la època que hi ha menys gent a la població.

Unes vint-i-cinc persones, de diferents edats, va passar una bona vesprada tot menjant neules i torrons, i acompanyant-ho amb cava, una bona manera de fer poble durant el Nadal.