Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Trobada de municipi, a La Morana

Després de dos anys sense poder celebrar la trobada del municipi, a causa de la pandèmia, enguany s’ha pogut reprendre aquesta bonica festa del municipi, la última celebrada a Riber el 2019
Un centenar de persones es van aplegar a la Morana per al sopar del municipi
Un centenar de persones es van aplegar a la Morana per al sopar del municipi

DILLUNS 19 SETEMBRE 2022

Enguany el poble escollit ha estat La Morana, on el vespre del 17 de setembre s’hi va aplegar un centenar de persones, per sopar plegats i “fer municipi”.

El menú del sopar va ser amanida, fideuà i flam, i macarrons com a menú infantil. Durant el sopar l’alcalde del municipi, Josep Mª Castella, va dirigir unes paraules als/les assistents, acompanyat dels regidors presents: Teresa Besora, Pere Claver Puig, Laia Argelich; i el representant d’alcaldia a La Morana: Robert Beneit.

A l’hora dels cafès va començar el concert que va oferir el grup Duet Blú, que va acabar d’amenitzar la festa amb les seves cançons interpretades amb acordió i guitarra, que van agradar molt a tothom de la festa. Des de l’Ajuntament es vol agrair l’ajuda per la preparació de la festa a tothom que s’hi va oferir voluntari/a, i també a la joventut que es va encarregar de servir el sopar. Esperem poder seguir celebrant la festa del municipi durant molts anys més.

Galeria d'imatges

Document Actions