Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salutació de l'Alcalde

QVQF7528.jpg
Benvolguts veïns i veïnes de Torrefeta i Florejacs,

en nom del grup d’Esquerra Republicana de Catalunya-Independents de Torrefeta i Florejacs-Acord Municipal, us dono les gràcies per haver-nos fet confiança en les darreres eleccions municipals del passat 26 de maig.

El nou consistori és una barreja de pluralitat, de gent jove i d’altra amb experiència; algunes persones ja ocupàvem llocs de responsabilitat en l’anterior legislatura, d’altres s’han incorporat de nou, amb ganes d’aportar el seu granet de sorra en l’avenir de Torrefeta i Florejacs.

Ens hem compromès a continuar treballant pel nostre municipi amb il·lusió, esperit integrador i de consens per bastir un projecte de treball sempre sota el marc dels valors republicans com son la igualtat, la honestedat i la transparència pel bé comú i el treball en equip. Seguirem defensant l’entorn rural i buscant l’equilibri de totes les sensibilitats que tenim dins els pobles i masies que conformen el nostre municipi, com son l’agricultura i la ramaderia, que és un dels motors de la nostra economia, juntament amb el turisme rural i algunes petites indústries.

Ens comprometem a estar a l’alçada que ens demana la societat fent sentir la veu del món rural per poder contribuir a canviar el nostre país i millorar en educació, sanitat, justícia, economia, infraestructures, solidaritat, integració de noves cultures. També en el camí cap a la República, on el món municipalista hi té un gran protagonisme.

De nou, en nom de tot l’equip i en el meu propi, gràcies per fer-nos confiança!

Estem al vostre servei,

Josep Maria Castella Estruch
Alcalde de Torrefeta i Florejacs