Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Associacions

L'associació de Torrefeta i Florejacs Cultural es dedica principalment a l'edició i publicació de la revista "La Veu de Torrefeta i Florejacs" amb caràcter trimestral.
L'associació va dirigida a tothom que vulgui participar en l'edició i publicació de la revista municipal.

Adreça: Casa consistorial. C/Afores, s/n. Torrefeta., 25211

Telèfon: 973 52 01 84

E-mail: la.veu@hotmail.com

El Club Futbol Sala de Sedó es constitueix el 21 de juny de 2007 i es comença a jugar en campionat de lliga el setembre del mateix any.
El club partcipa en el campionat de lliga de la 2a divisió territorial A.
Clica i consulta els resultats i el calendari de lliga.

Fes-te soci del Club Futbol Sala de Sedó per 20¤ l'any que inclou el sopar final de temporada i rebre els resultats i el calendari al teu mail. Envia un correu a jaumesedo1990@hotmail.com(Jaume Cunyat)

E-mail: jaumesedo@hotmail.com

L'Associació de Joves del Local de Sedó comença a posar-se en marxa l'any 2006, però no és fins l'any 2008 que està operativa.
L'associació organitza i desenvolupa tota mena d'activitats com són tallers, sortides i excursions i part de les activitats de les festes majors (estiu i hivern)
L'associació i les seves activitats estan dirigides a tots els joves del poble de Sedó i del municipi de Torrefeta i Florejacs en general.

E-mail: jaumesedo@hotmail.com

President: Josep Ma Castella Estruch

President: Josep Secanell Tel. 696 486 380

Secretària: Susana Valls  (susanavallsjimenez@hotmail.com)

Adreça: Pl. Major, 1. El Llor, 25211

Telèfon: Josep Secanell Tel. 696 486 380

President: Narcís Cisquella Ribalta

Telèfon: 607810082

President: Josep Bosch Buñol

President: Pere Claver Puig
Secretària: Raquel Escolà

President: Josep M. Roque Vilardosa

És una associació, sense ànim de lucre, que fomenta les activitats de lleure i de promoció social i cultural dins l’àmbit d’aquestes dues poblacions. Les activitats que es realitzen al llarg de cada any són de 3 tipus: lúdiques amb l’organització de diferents celebracions relacionades amb les festivitats més tradicionals. Culturals amb activitats com cinema a la fresca, cantada d’havaneres i casal infantil a l’estiu, xerrades sobre algun tema d’interès, cursos de cuina, tastets de diferents productes... Esportives com un concurs d’slot, un torneig d’escacs i, finalment, la gestió integral de la piscina local

Adreça: Avall, 15 Sedó, 25212

E-mail: centresocialsedoriber@guiacom.es

L'Associació per la Defensa Forestal de Torrefeta i Florejacs agrupa els territoris de Torrefeta i Florejacs, Guissona i Sanaüja en un total de 15.000 hectàrees.
Tots els integrants són propietaris forestals dels territoris esmentats i actuen en l'extinció d'incendis, així com també en casos d'emergències com poden ser les nevades.
Dins l'associació, entre altres activitats, es realitzen cremes controlades, cursos i xerrades i tasques d'introducció i ensenyament.
L'Associació per la Defensa Forestal de Torrefeta i Florejacs està federada amb Solverd(Solsonès) i l'ADF 298 de Sant Guim de Freixenet.

Per més informació posar-se en contacte amb:

Ramon Sala Esteve (609 74 00 36)
Antonio Guitart Puigredón (973 294 022)
Joan Jounou Esteve (686 726 772)

L'Associació de Veïns la Colla de Florejacs està dirigida a tots aquells que tinguin algun vincle amb Florejacs i vulguin participar en les seves activitats de desenvolupament social, cultural, lúdic i esportiu

Les activitats que es duen a terme són: l'organització caanual de la fira de la Flor "La Dama de les Flors" de Florejacs i de la Festa Major de Florejacs, així com altres actuacions de promoció, divulgació, representació i defensa del patrimoni, la cultura, el paisatge i els veïns i veines de Florejacs.

Contacte: 

www.florejacs.cat i a través de la Presidenta (Isabel Carboneras: 626 227 488) i el Secretari (Jaume Moya, 973 55 24 16)

Adreça: Plaça Major,1, 25211

Web: www.florejacs.cat

L'associació de Gent Gran de Torrefeta i Florejacs organitza tota mena d'activitats per als seus membres i per tothom del municipi.
L'associació està dirigida a totes les persones grans del municipide Torrefeta i Florejacs amb ganes de fer coses i passar-s'ho bé.
Les activitats que es duen a terme des de l'associació són les següents:
- Viatges i excursions.
- Cursos i tallers.
- Facilitar que es facin coses des de l'administració per Torrefeta i Florejacs. Com per exemple el servei de Podologia, l'Aula d'Extensió Universitària a la Segarra o bé la Gimnàstica per la Gent Gran.
- Participar en el Consell Consultiu de la Gent Gran de la Comarca de la Segarra.
Presidenta: Mercè Esteve Campabadal.
Telèfon: 973551428

El Club de bitlles de Palou fa tretze anys que està constituït.
Va dirigit a tots els veïns del poble de Palou amb ganes de fer esport i passr-ho bé.
Actualment juguen a la lliga territorial de la federació catalana de bitlles
Telèfon: 616494385 (Ramon Casoliva)